top of page

Schutting Gent

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Gent. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Gent zijn er legio mogelijkheden. Kwaliteit Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Gent die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Kwaliteit Schuttingen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

  • Houten schutting

  • Hout beton schutting

  • Rotsmotief schutting

  • Ook alles om zelf uw schutting te plaatsen

Schutting plaatsen in Gent

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Gent? Kwaliteit Schuttingen heeft een VCA gecertificeerde montage service die deze werkzaamheden op vakkundige wijze voor u kan uitvoeren. Uw schutting plaatsen wij waterpas, in één rechte lijn over de erfgrens en uiteraard monteren wij desgewenst ook een bijpassende poort.

Is het de wens het laten plaatsen van de schutting gezamenlijk met uw buren of zelfs met meerdere woningen tegelijkertijd te laten uitvoeren? Kwaliteit Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, goede communicatie en specificeert zowel de offerte als de factuur per woning. Zo heeft u geen zorgen over het schutting laten plaatsen en maakt u een fijne start met uw buren in uw nieuwbouwwoning in Gent!

21-planks-grenen-hardhout-358x213.jpg
21-planks-grenen-antraciet-website.jpg
21-planks-grenen-lichtgrijs-website.jpg

19 Planks grenen schutting met hard houten palen.

21 planks grenen schutting met antraciet  beton palen.

19 planks grenen schutting met grijze beton palen.

Prijs: vanaf € 59,50 per meter

Prijs: vanaf € 69,50 per meter

Prijs: vanaf € 54,50 per meter

White Fence

Kwaliteit schuttingen

Uw kwaliteit schutting wordt met goede service en vakmanschap geplaats.

Schuttingen plaatsen Door heel nederland

Schuttingen plaatsen in belgie

bottom of page